Metges Especialistes en Tractaments Avançats per a l’alleujament del Dolor Crònic i en Patologia Vertebral

Metges Especialistes en Tractaments Avançats per a l’alleujament del Dolor Crònic i en Patologia Vertebral

Confieu en els nostres especialistes per rebre un diagnòstic precís i un tractament integral i individualitzat
Servei assistencial on el tracte humà i la bona comunicació amb el pacient són prioritaris

Equip Mèdic Multidisciplinari especialitzat en Tractaments pioners i avançats de les malalties de la columna vertebral que es manifesten amb dolor i/o limitació de la mobilitat i causen incapacitat i afectació de la qualitat de vida

Intervencionismo del Dolor en Clínica Vertebra Barcelona Madrid

Cirurgia Raquídia Mínimament Invasiva

Cirurgians i Especialistes Metges altament qualificats en les tècniques d’avantguarda per a l’alleujament del dolor crònic.

Unitats Quirúrgiques amb quiròfans d’alta tecnologia i Serveis de Reanimació propis que garanteixen una acurada atenció i la ràpida resolució de les malalties raquídies.

Intervencionismo del Dolor Clínica Vertebra Barcelona Madrid

Intervencionisme
del Dolor

Tècniques Mínimament Invasives que, amb el menor risc, procuren un alleugeriment eficaç del dolor, agut o crònic, i la reversió de la incapacitat.

Tècniques emprades segons criteris de Medicina basada en l’evidència.

Clínica Vèrtebra és un Centre Quirúrgic pioner i reconegut mundialment, liderat pel Prof. Dr. Ricardo Ruiz-López, MD, Neurocirujano, FIPP. Fundador i passat President del World Institute of Pain (EUA).

Barcelona Clínica Vertebra

Medicina Regenerativa i Teràpies Cel·lulars

La transformació ha arribat.

Eviteu períodes de temps amb dolor i incapacitat i futures cirurgies invasives.

La tecnologia més avançada en Ciències Biològiques, efectiva i segura, practicada amb Cèl·lules Mesenquimals, obtingudes del teixit adipós del propi pacient, conegudes popularment com a «Cèl·lules Mare» mitjançant procediments clínics de mínima invasió altament efectius per a l’aïllament i el cultiu cel·lular en condicions acreditades internacionalment.

Som Membres Fundadors de:

logo WFMISS Clínica Vertebra Barcelona Madrid

Centre Fundador de
World Federation Of Minimal Invasive Spine Surgery · 2012

logo WIP Clínica Vertebra Barcelona Madrid

Centre Fundador de World Institute of Pain (EEUU) · 1993

logo SCD Clínica Vertebra Barcelona Madrid

Centre Fundador de la Societat Catalana de Dolor. Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears · 2001

CLÍNICA VERTEBRA, BARCELONA/MADRID, SPINE & PAIN SURGERY CENTERS, ÉS UN CENTRE SANITARI DE GESTIÓ PRIVADA FUNDAT PER CLÍNICA DEL DOLOR DE BARCELONA -1987-

Clínica VErtebra està acreditada per la Generalitat de Catalunya com a Centre Sanitari Mèdic-Quirúrgic dedicat a la Investigació i el Tractament de les malalties de Columna Vertebral i de les Síndromes de Dolor Crònic, disposant d’Unitat Quirúrgica de Cirurgia Ambulatòria dotada dels darrers avenços.

Pioners en l’àmbit internacional en el tractament del dolor com a problema sanitari de primer ordre i en el seu alleujament com a dret fonamental de la persona. Des de l’inici de la seva activitat s’ha caracteritzat per l’orientació multidisciplinar i la interdisciplinar, garantint un tractament únic i integral de cada pacient.

Atenció Mèdica i Quirúrgica de primer nivell.

El Pacient és la prioritat.

Instal·lacions de Clínica Vèrtebra

Els Centres de Clínica Vèrtebra es localitzen a ubicacions cèntriques de Barcelona i Madrid, fàcilment accessibles. Seguint el criteri de “procurar el major confort i qualitat assistencial” disposen d’instal·lacions modernes i adaptades, amb el millor equipament i la tecnologia més avançada.

Les Unitats Quirúrgiques disposen d’una àrea de Cirurgia Pròpia Ambulatòria equipada amb la tecnologia d’avantguarda més avançada que inclou equips de Radiologia, Ecografia guiada, Radiofreqüència, Ozonoteràpia, Cirurgia endoscòpica i Laboratori de Medicina Regenerativa.